Co ludzie mówią o koalisimo.pl?

Przeczytaj
prawdziwe recenzje
od klientów

Zależy nam na tym, aby każde zamówienie kończyło się uśmiechem na twarzy. Dlatego też komunikujemy się z naszymi klientami i pytamy, co można by ulepszyć w naszym e-sklepie.

Koalisimo jest również objęte programem Heureka Verified by Customers , dzięki czemu możesz sam przekonać się, jak sobie teraz radzimy. Dzieje się tak dlatego, że tylko prawdziwi klienci, którzy otrzymają prośbę o wycenę 6 dni po zakupie, mogą dodawać tutaj recenzje. Zbieramy także oceny w Google.

Ilustracja

Jestem bardzo podekscytowana plakatem 🤩 piękne i precyzyjne wykonanie. Jakość pracy i bardzo szybka dostawa.

Annia
2 listopada 2023

Bardzo ładna obróbka plakatu. Szybka dostawa

Michaela
20 października 2023

Zakup i dostawa przebiegły zgodnie z moimi oczekiwaniami.

Valeria
1 października 2023

Doskonała komunikacja ze sklepem internetowym. Doskonałe produkty. Z pewnością nie będzie to ostatni plakat od ciebie

Gabriela
20 września 2023

Plakat z dłońmi dzieci i rodziców wygląda bardzo ładnie! Jestem pewna, że nie był ostatni :))

Lucia
7 czerwca 2023

Szybka dostawa, produkt wysokiej jakości, możliwość personalizacji produktu. Duża satysfakcja. :)

Katarzyna
29 maja 2023

Szybka dostawa. Piękny produkt.

Katarzyna
20 maja 2023

Wspaniała jakość. Podoba mi się, że mężczyźni mogą wybrać kolor tła, tak aby pasował do miejsca, w którym plakat będzie wisiał. Na pewno zamówię ponownie

Miska
27 marca 2023 r

Piękne plakaty nadają się również na prezent, świetny kontakt, szybka dostawa

Weronika
16 marca 2023 r

Piękny minimalistyczny obraz na papierze bardzo wysokiej jakości. Bardzo przychylny i szybki kontakt. Dziękuję.

Luka
10 marca 2023 r

Jestem całkowicie zadowolona z płótna. Przerósł moje oczekiwania i jest piękną ozdobą domu oraz przypomnieniem ważnego momentu w życiu. Zdecydowanie polecam :)

Michaela
10 marca

Polecam sklep. Plakat dotarł bezpiecznie w ciągu dwóch dni, a paczka nie miała prawa zostać uszkodzona. Swoją drogą, plakat jest piękny, stylowy i na ładnym papierze! :)

Nicole
1 marca 2023 r

Plakat wygląda pięknie. Wysoka jakość papieru. Do wyboru dwa rozmiary i mnóstwo kolorów. Podoba mi się też czcionka, chociaż ktoś może docenić wybór większej liczby czcionek. Ogólnie jestem bardzo zadowolony, zdecydowanie polecam!

Piotr
28 lutego 2023 r

Piękny design wszystkich produktów. Plakat dotarł bardzo szybko, a papier jest bardzo wysokiej jakości, a przy tym ekologiczny 🌿 Gorąco polecam

Šárka
27 lutego 2023 r

Plakat dotarł w bardzo krótkim czasie, doskonale zapakowany i ma piękny design. Jestem bardzo usatysfakcjonowany."

Szczepan
22 lutego 2023 r

Plakat był w domu w ciągu dwóch dni, jakość naprawdę mnie zaskoczyła. Ogólnie druk + materiał są świetne. Jakość opakowania jest pierwszorzędna, dlatego nie może ulec uszkodzeniu w transporcie. POLECAM :)

Krystyna
22 lutego 2023 r

Piękny design wszystkich produktów. Plakat dotarł bardzo szybko, a papier jest bardzo wysokiej jakości, a przy tym ekologiczny🌿 Gorąco polecam...

Teresa
21 lutego 2023 r

Długo zastanawiałem się, co podarować mojej drugiej połówce na Walentynki, aż trafiłem na koalizimo. Ilustracja, którą ostatecznie wybrałem, zachwyciła mnie swoją prostotą i elegancją. Mogę tylko polecić.
PS Mam nadzieję, że teraz nie zapomnę daty rocznicy, bo zawsze ją widzę 😁

Tomasz
20 lutego 2023 r

Świetny kontakt, dobrej jakości papier, piękna czcionka i szybka dostawa bez żadnych problemów

Šárka
20 lutego 2023 r

Szybka dostawa + ładnie zapakowane, wysokiej jakości wykonanie i papier, nazwiska na plakacie i wiele więcej, piękny, niegdyś ponadczasowy design

Jaskółka oknówka
20 lutego 2023 r

Piękne wykonanie obrazu na zamówienie. Naprawdę piękny, mocny materiał, piękny design.
Duży wybór szablonów i piękna kolorystyka. Z niecierpliwością czekaliśmy na obraz, który przerósł nasze oczekiwania.

Lenka
18 lutego 2023 r

Świetne wykonanie i wspaniały pomysł! Z pewnością nie był to ostatni raz, kiedy tu zamawiałem. Nadaje się jako oryginalny prezent :) dodatkowo plakat dotarł w ciągu dwóch dni :)

Motek

Zdjęcia są absolutnie świetne i wykonane z dobrej jakości materiału 🤍Dziękuję i polecam 🎀

Bára
14 lutego 2023 r

Jestem
zadowolona. Super jakość, szybka dostawa, doskonały kontakt, polecam!

Weronika
12 lutego 2023 r

To piękno!

Miska
11 lutego 2023 r

Bardzo piękne i wysokiej jakości, duży wybór. szybka dostawa. Mogę tylko polecić ❤️

Jana
11 lutego 2023 r

Mogę polecić wszystko o sklepie.Plakat jest naprawdę piękny. Nie mogę się doczekać, aż zawiśnie w pokoju syna. Dziękuję bardzo!

Denisa
10 lutego 2023 r

Polecam! Przyzwoity i minimalistyczny design, prosta edycja i dosłownie błyskawiczna dostawa.

Stanisław
6 lutego 2023 r

Recenzje zostały ostatnio zaktualizowane 2 listopada 2023 r

Niektóre prawdziwe nazwy klientów mogą zostać zmienione.